Маг Влад Савенков премахва черна магия с огън!


Руснакът Влад Савенков е прекарал доста години в България. От натрупания си опит споделя, че в страната ни непрекъснато се правят черни магии. Много нашенци се занимават с поръчкови негативни вмешателства на себеподобните си. Негативната енергия с която постоянно се сблъсква, удивява младия маг. Среща случаи на енергийно вмешателство, които преобръщат живота на доскоро щастливи съпрузи. Най-често завистта и алчността са в основата на злото. Срещал е в практиката си случаи, когато млада жена обсебена от парите, прави зависим чрез магьосничество възрастен бизнесмен, който под влиянието на лошата енергия, забравя за съпруга и деца, и върши неразумни неща/например приписва на любовницата си апартамент, кола, постоянно е в необясними разправии с домашните си хора. Отчуждава се от близките си. При намесата на мага, нещата се връщат по старому, и потърпевшият се чуди как е могъл да стори тези толкова неприсъщи за него постъпки, сякаш е бил зомбиран и е вършел всичко под чужда воля. Но не мислете, че отстраняването на чуждо вмешателство е лесна работа, дори за маговете, Влад не споделя как точно се справя със злото, но казва че изчиства лошотията с огън! И споделя, че има много случаи при които наистина среща много голям зор, докато се справи с проблема.

Милион долара искат папараци от най-богатата манекенка!


Най-богатата манекенка в света Жизел Бюндхен, неотдавна вдигна втора сватба с футболния състезател Том Брейди. Въпреки, че церемонията, беше проведена при закрити врати в Коста Рика, нахални папараци се опитаха да проникнат на територията на имота, за да направят така желаните снимки.
Когато предупрежденията на бодигардовете и на младоженеца не помогнаха, фотографите бяха подложени на обстрел. За щастие никой не пострада по някакво чудо. Попадналите под куршумите, са подали жалба срещу съпрузите с иск за обезщетение в размер на един милион долара.

Мел Гибсън чака осмо дете


Мел Гибсън очаква осмо дете от новата си интимна приятелка - руската певица Оксана Григориева. За нея това ще бъде втора бременност.
Наскоро тя даде подробно интервю относно личния си живот в английско тв предаване. На въпрос дали ще се женят с бъдещия татко, тя отговори, че не са мислили по въпроса. Щастливата рускинята кара лека бременност и очаква рожбата си през декември, все още работи, въпреки богатия си годеник и е много щастлива.

Разходка из къщата - музей на Хемингуей!
























Ърнес Хемингуей, носителят на Пулицър и Нобелова награда за Литература е роден преди 110 години в Оак Парк.
Тук няма да говорим за богатото творчество и изключително интересния живот на писателя, а ще се разходим из къщата музей на великия творец в град Key West . Днес всеки може да посети райското кътче срущу 10 долара. Чрез дома, може да се опознае и човека - това наистина е така, тук проличава оригиналната и ексцентрична натура на писателя. Много от мебелите са произведени по поръчка и в единствен екземпляр. Тук все още живеят наследници на любимите котки на гения - с шест пръсти! Всичко се поддържа както преди смъртта на автора.

Емануела спира да пее!


Участник в предаването по Нова телевизия "Цената на истината" компроментира фолкаджийката Емануела, че му е била интимна приятелка, която дори е правила аборт от него. Красавицата яростно отрича публичната изповед. Нейната версия е, че наистина е пяла в заведението на въпросния господин, но само толкова. Възмутена е от това предаване, което позволява на "някакви психично болни хора да злоупотребяват с имената на известни личности". Емануела разкри, че ще се омъжва за испанец и спира да пее. Зарича се да стане примерна съпруга и ще записва нови песни само за удоволствие.

Гергана с ерогични сцени в "Имам нужда"


Гергана неотдавна прекрати четиригодишната си връзка, за която отказва да говори и не коментира. Въпреки, че се беше зарекла да не се снима в еротични сцени, май вече не желае да спазва обещанието си. Защото най-новият клип на певицата "Имам нужда" е доста горещ. Партньор на секси хубавицата е нейн приятел от детинството, с който не са имали интимна връзка. Еротичният клип е сниман в каравана взета под наем само за един ден.

Как да се откажем от цигарите


1. Поставяме цигарите за 24 часа близо до син камък на прах и след това се дава на пушача. Тези цигари предизвикват силно отвръщение към пушенето.
2. Вземаме перушина от някаква птица, изгаряме я и към пепелта добавяме сода за пиене. Към тази смес се добавя тютюнът на 3 цигари.
Втория начин предизвиква силно повръщане, кашлица и главоболие.
3. Ечемик, овес, ръж и просо по 100г. се варят в 1л вода 10 мин. Държат се в термос едно денонощие и се прецеждат. Взема се 3-5 пъти на ден по 100 мл. преди ядене.
4. Черен чай се запарва, при желание за пушене, се пие от този чай.
5. Цигарето от кехлибар намалява вредата от пушене.

Лечение на алкохолизъм


1. Вземат се няколко горски дървеници/ намират се в малиновите храсти/, накисват се във водка за една седмица, дава се на алкохолика, без да му се казва за състава на настойката. По този начин може да се предизвика трайно отвръщение от алкохола.
2. В 250 г водка се накисват за 14 дни два листа от дафинов лист и корен от селим. Дава се на болния. Настойката предизвиква отвръщение към спиртните напитки.
3. Понякога болният може да се излекува след като е ужилен от пчела.
4. Постоянната употреба на кисели ябълки спомага да се получи отвръщение от пиенето.

Крис Нот и "Сексът и градът"


Крис Нот или Тузара от "Сексът и градът" предложи брак на приятелката си Тара Лин Уилсън, от която има син на година и половина. Актьора се завърна от бразилски курорт, където се отдаде на здравословен живот. Без да е вегетарианец, похапваше само плодове и зеленчуци, без никакво кафе и алкохол, занимаващ се по цял ден с йога, туризъм и каяк. Всичко това актьорът направи, за да се втали и освежи за поредните снимки на сериала "Сексът и градът", които вече започнаха.

Ева Лонгория, не само красива, но и патриотка


Позната на българските зрители най-вече от сериала "Отчаяни съпруги", Ева е една от най-умните и красиви холивудски актриси. Завършила е тексастки университет, с бакалавърска степен по киносоциология. В момента се е заела да изучава собсвените си корени - "чиканос" - американски граждани с мексикански произход. Тя е член на Организацията за граждански права La Rasa. Защитата на магистърска степен по политология и история на така наричаните "чиканос" ще й даде възможност да помогне на мексиканската общност.

Лена Катина с нов сайт


Лена Катина е половинката на дуета t. A. T. Скандалната девойка наскоро си пусна нов сайт: www.lena-katina.com. Младата певица в момента е в родината си, но скоро възнамерява да се върне отново в Америска, където ще довърши солоалбума си. Лятото прекара в Ел Ей, където записа доста от новите си парчета.

Стоянка Мутафова стана баба на момиченце


Голямата наша комедийна актриса Стоянка Мутафова се радва на истинско щастие. Нейната дъщеря Муки, наскоро се задоми. Бъдещият зет на актрисата не е известна личност, работи като осветител в Канал 3. Актрисата е много доволна от избора на дъщеря си, и искрено се радва на 8 годишната палавница от първия брак на зетя. Най-после даровитата българка е спокойна за Муки, че няма да бъде сама на стари години.

Ексцентричният Найден - порноманиак


Найден, който стана известен с участието си в Биг брадър, а сега във ВИП денс и може би най - ексцентричния водещ на собствено шоу, е запален колекционер на порно касети.
Притежател е на около хиляда диска с различни секс филми. Маниака ги е събирал доста дълго време, като ги е класифицирал по тематика и сюжет и е написал рецензия на всеки одобрен филм, всички са подредени в порнотека. 130 килограмовия водещ е доста оригинален зевзек. Провокациите му от малкия екран нямат край.

Анджелина Джоли и Брад Пит най - преследвани от папараци


Звездното семейство е най-преследваното от фотографи папараци и редови журналисти. Какво ли е непрекъснато да си в центъра на вниманието от страна на медии, фотографи и фенове? За известно време може да е наистина вълнуващо, но когато това стане ежедневие, едва ли е толкова забавно. За да ги оставят на мира Брад и Анджелина решили да купят земя близо до имението си - Шато Мервал във Франция, за да си построят собствено летище/пише Ню Йорк Пост/. Джоли, която има разрешително за пилот, ще пилотира собствения им частен самолет. Надяват се така да се спасят от досадните папараци и спокойно да посещават страната с шестте си деца.

Зара се готви за чужбина


След като бе зарязана от милионера Христо Сираков, макар все още да живее в един от апартаментите на ценителя на женската хубост, Зара е отново сама. Хвалела се, че се готви да става студентка, но извън пределите на родната България. Интриганти шушукат, че варненлийката отново се е върнала към страстта си към нежния пол, заради което бе натирена от бившите си приятели - Нед и Сираков. След като провокира зрителите на Биг Бръдър с фриволните си отношения с Мел, слуховете че е интимна приятелка с Божидара Бакалова и Галя от Каризма, за никого не е изненада, че Зара отново е обърнала предпочитанията си към жените. Забелязана е със сексапилна блондинка да обикала по барове, кина и расторанти, двете госпожици били неразделни. Заради лесбийските си страсти, бившата брадърка губи един след друг всичките си гаджета.

Лечение с урина


"Собствената урина е безопасен естествен подкислител на нашия организъм. Но освен с подкисляването на организма, антибактериалните й свойства се обясняват и с хомеопатичен принцип: подобното се лекува с подобно.
Един от разделите на хомеопатията се нарича лечение с нозоди. Същнотта на това лечение се състои в използване на патологични секрети против самото огнище на болестта, против гноеродните бактерии, които ги създават.
Нашата собствена урина, наситена с целия спектър собствени нозоди и приета вътрешно, прекрасно прочиства организма о гноеродни и други инфекции.
В основата на простото приемане на урина обратно в организма и нейното въздействие върху патогенните микроорганизми стои строго научен процес. Силата на въздействието на урината в това отношение няма равна на себе си. Понякога е достатъчно само веднъж да изпиете урина и много тежкото заболяване ще изчезне веднага и повече няма да се върне."
Това е откъс от книга на известния руски лечител Генадий Малахов, за лечението с урина, това толкова отричано и същевременно възхвалявано лечение.

Зелен фасул с люти чушлета


Продукти:
2 килограма зелен фасул/жълт/
250 г люти чушлета шипка
100г чорбаджийски чушки,
6 глави чесън, 3 връзки копър,
марината:
половин литър вода, половин литър оцет, 1 ч.ч. олио
половин ч.ч. сол, 1 ч.ч. захар
Сваряваме марината. Почистения фасул варим в нея 40 минути. Отцеждаме го. Запичаме леко чушките, и ги слагаме при фасула. Добавяме почистените скилидки чесън, копъра и разбъркваме всичко. Пълним в буркани, заливаме с марина и стерилизирваме 40 минути.

Виц за шефа


Шефа на малка фирма, заповядва да преместят бюрото на секретарката заедно с компютъра.
Русото девойче пита:
-Шефе защо местиш всичко това?
-Чух, че компютрите били заразявани от разни вируси. В момента имам достатъчно грижи, само някой грип ми липсва. Така че тази машина да е по-далеч от мен.

Виц на деня


В социалното осигуряване влиза млада дама:
- Казвате, че имате работна травма. Кажете кой е виновен за инцидента?
-Шефът.
- А диагнозата каква е?
- Бременност.

Даниел Бъкс - моделка и водеща


Сексапилната Даниел Бъкс, чиито корени са от Уелс, успешно съчетава природната си красота като майка на малко момиченце, водеща в телевизионно шоу и преуспял модел на бельо.
На 18 години печели конкурс за красота в Лас Вегас. Сама признава, че отдавна е осъзнала силата на красотата и успешно се е възползвала от това. Омъжена е за футболиста Гари Линекер.

Ще ни гостуват звезди от сериала "Перла"


Специален гост на 22-ят световен конкурс за професионални модели Best Model of the World 2009 в София, ще бъде звездата от турския сериал "Перла" - Мехмед. Къванч Татлъту е носител на престижната награда на Best Model of The World 2002. А "майката" от сериала, другата звезда Гюнгюр Байрак, ще бъде член на журито на конкурса. Гала - церемонията ще се проведе на 11 декември 2009 в зала 3 на НДК.

Шофьорите задължително с европейска "карта за квалификация"


Шофьорите превозващи пътници или товари в рамките на Европейската Общност, ще трябва да притежават начална квалификация и или да са преминали задължително обучение, доказващо се със специална "карта за квалификация на водача на превозно средство", маркирана със съответния код на Европейската общност. За целта кандидатите ще преминават обучение за безопасно управление, товарене, разтоварване, взаимодействие с пътници, предотвратяване на инциденти от престъпен характер. За подобни курсове са регистрирани - Българската асоциация на сдруженията в автомобилния транспорт за превоз на пътници и товари, Асоциация за обучение в транспорта за превоз на пътници и товари и Център на СОМАТ АД, съобщи /БА/.

Статуята на Св. Богородица.


Статуята на Св. Богородица, която се извисява като закрилница над град Хасково и призната за рекорд на "Гинес", е включена в стоте туристически обекта на България. Това е най - големият монумент на Божията майка в света.

Paramore - групата от Нешвил


Който е гледал филма "Здрач" със сигурност си спомня саундтракта "Decode", изпълнителите на който са групата от Нешвил "Paramore", Най-новият им албум Brand New Eyes спечели признанието и на най-големите скептици. Той е продуциран лично от бандата и Rob Cavallo. Итересните парчета които напълно пресъздават тяхната натура и емоции са Ignoranceq, Where The Lines Overlap, Misquided ghosts и други.

Agnes и Dans love pop


Израснала в малък град в Венерсборг, живота на младата певица е неразривно свързан с музиката. На 17 години с лекота печели Рop Idol. За много кратко време талантливата изпълнителка оглавява класации в Швеция, албумите й са със златен, платинен и двойно платинен статут. Младата изпълнителка и танцьорка достига своя огромен успех, когато среща композитора и продуцент Андрес Хансон, с албума Dans Love Pop покорява напълно феновете си. Преуспелия композитор и талантливата певица грабват сърцата на почитателите на музикалната сцена. Agnes продължава да се развива и покорява все повече музикални критици, които я определят вече като зрял и сериозен артист.

Как самостоятелно да се избавим от урочасване


Ето няколко проверени съвета как самостоятелно да се избавим от урочасването.
Некръстените хора трябва задължително да се кръстят. Християнският егрегор и ангелът-пазител опазват покръстения човек. Носете на голо осветени кръстчета.
Започнете премахването на урочасването от четене на сутрешни и вечерни молитви. Ходете на църква не по-малко от два пъти месечно. Осветете помещението в което живеете.
Проверете възглавниците и дюшеците си за наличие на необичайни предмети. Намерените предмети изгорете по-далеч от къщата си. При това димът от огъня не трябва да се насочва към къщата ви и не се препоръчва да попада върху вас. Когато изгаряте предметите, четете "Отче наш".
През християнските пости е желателно да гладувате 1-2 седмици. На болните от шизофрения, епилепсия и ДЦП всяка нощ слагайте на главата компрес от затоплена наговорена вода.
Редовно правете вани с наговорена вода/1 чаша наговорена вода излейте във ваната кръстообразно/. Преди процедурата изпийте чаша наговорена вода. Вземайки вана, четете молитви или заклинания срущу нечистата сила или урочасването.
За да се ускори премахването на урочасването знаещите хора препоръчват да се направи настойка от обикновена върбица, див пелин или магарешки трън/100г от посочените растения се поставят в буркан и се заливат с 0,5 л водка. Престоява 10 дни на тъмно, прецежда се и се взема по 1 ч. л. три пъти на ден с 1 ч. ч. наговорена вода./
Можете сами да си наговорите вода. За тази цел напълнете трилитров стъклен буркан/желатено е в сряда срущу четвъртък, така че първата капка да падне в буркана/, поставяте я до икона, запалете свещичка или кандило и прочетете по три тъти "Отче наш", "Богородице, Дево радуйся", "Да възкръсне Бог", заклинателната молитва на Киприян.
Винаги дръжте наговорената вода под капак.
По време на лечението от бесове и урочасване ограничете кръга на хора, влизащи в къщата ви. Особено отбягвайте хора, които миришат лошо. ........Г. Малахов

Здравословни "майонези"


" Майонеза"с извара:
150 гр. извара, прясно мляко,малко лук.
Разбъркваме изварата, като постепенно добавяме млякото и бъркаме, докато получим гъстота на майонеза. След това подправяме с някоя от посочените добавки, евентуално посоляваме малко. По собствена преценка можем да обогатим "майонезата" с малко сметана или олио.
"Майонеза" с горчица:
Използва се за заливка на салата от краставици или марулки. Една лъжица кисело мляко се смесва с една лъжица горчица, добавяме сол и разбъркваме до гладка каша.
"майонеза" с хрян:
Една лъжица кисело мляко с лъжица настърган хрян и сол се разбъркват много добре. Залива се салата от моркови, домати или цвекло.

Йоан Богослов - последовател и ученик на Христос



Нека никога не забравяме че сме християни и последователи на Христос и да напредваме в делата си по хрисиянски. На 26 Септември е празникът на апостола и евангелиста Йоан Богослов. Според Новия завет Йоан Богослов е един от първите апостоли, призовани от Христос за негови ученици. Именно Йоан е ученикът, на когото разпнатият Иисус поверява грижите за своята майка. Йоан е и човекът, на който Христос обляга главата си по време на Тайната вечеря.
Извън записаното в книгите на Новия завет, преданието на християнската църква сочи, че Йоан е доживял до дълбока старост, като се е грижел за Богородица до самото ѝ успение. След евангелските събития живее основно в Смирна и Ефес, а в края на живота си е заточен на остров Патмос, където пише знаменитото си "Откровение"
Йоан Богослов е един от най-изявените христови апастоли, под негово име съществуват множество творби.


В канона на Новия завет са включени пет книги, чието авторство се приписва на Йоан - Евангелие от Йоан, три послания и апокалипсис. Съществуват различни датировки - например евангелието бива датирано между 63 и 98 г. сл. Хр. и според някои изследователи представлява т. нар. евангелие, на което се базират останалите. Според други апокалипсисът е не само най-ранната книга на Йоан, но и първата автентична книга на християнството.

Жан - Клод няма да участва в "Денсинг Старс"


В желанието си да повдигне гледаемостта на новия сезон на "Денсинг Старс" гологлавия шоумен покани екшън героя Жан-Клод, но останал попарен от високия хонорар на актьора и преговорите веднага приключили. Един милион е твърде висока сума, дори за звезда от ранга на ван Дам. Въпреки опасенията на водещия, шоуто се радва на доста голяма популярност и липсата на знаменитост от световна величина няма да повлияе на рейтинга му. Очаква се участието на Евгени Минчев и Миро от Каризма. Красивата Елена Петрова ще води спектакъла на звездите.

Андрей се жени за сръбкиня


На 27 септември Андрей, от тандема Андрей и Иван, ще се врече във вярност на дългогодишната си приятелка Даниела. Бъдещата булка настояла сватбата да се състои в нейната родина и да им кумува най-близкият й приятел. Иван няма да бъде кум за всеобщо учудване, но дебелобузестия устатко несъмнено ще бъде гост номер едно. Поканени са всички приятели на Андрей. Очаква се една наистина пищна сватба.

Евтим Милошев строи къща


Босът на "Сървайвар 4" и продуцент на "Комиците" Евтим Милошев, започна строеж на луксозен нов дом. В момента живее под наем, но преди повече от година си купи парцел от 3 декара в Драгалевци и сега организира строителна дейност. Според запознати това удоволствие щяло да му струва доста скъпо -около половин милион лева.
Всички знаем за трагедията която се случи в последното риалити и стреса който трябваше да преодолее продуцентът. Човекът, който беше до него в този труден момент - смъртта на сървайвъра Воденичаров - беше бившата съпруга на Рачков. Тя е завършила НАТФИЗ, но не практикува, а се занимава с писане на статии към предавания. В момента живеят заедно, но за сватба е рано да се говори или по -точно не се говори. Христина Ангелова се раздели с Рачков преди 2 години, след като хлътна по човек от техническия състав на "Сървайвар 2".