Лечение с урина


"Собствената урина е безопасен естествен подкислител на нашия организъм. Но освен с подкисляването на организма, антибактериалните й свойства се обясняват и с хомеопатичен принцип: подобното се лекува с подобно.
Един от разделите на хомеопатията се нарича лечение с нозоди. Същнотта на това лечение се състои в използване на патологични секрети против самото огнище на болестта, против гноеродните бактерии, които ги създават.
Нашата собствена урина, наситена с целия спектър собствени нозоди и приета вътрешно, прекрасно прочиства организма о гноеродни и други инфекции.
В основата на простото приемане на урина обратно в организма и нейното въздействие върху патогенните микроорганизми стои строго научен процес. Силата на въздействието на урината в това отношение няма равна на себе си. Понякога е достатъчно само веднъж да изпиете урина и много тежкото заболяване ще изчезне веднага и повече няма да се върне."
Това е откъс от книга на известния руски лечител Генадий Малахов, за лечението с урина, това толкова отричано и същевременно възхвалявано лечение.