Ванга не успяла да излекува мъжа на Илияна

Всички сме чували за окултните залитания на Илияна Раева. Бившата гимнастичка не крие, че се увлича по врачки и гадателки и често е прибягвала до услугите им.

Тя е ходила много пъти до Рупите, при Ванга, като е водела със себе си и известния си съпруг.

„В края на 90-те ходихме до Рупите. Дъщеря ми Славея не беше добре, а Наско имаше здравословни проблеми. Ванга обаче не успя да ни помогне. Въпреки това в очите ми тя е светица и до днес“, разказва за преживелиците си Илияна. Раева не можела да приеме спекулациите и евтината търговия с паметта на пророчицата. Гимнастичката най-вече визира вечната си врагиня Нешка Робева, която буквално била „приватизирала“ духа на Ванга.

И макар гадателката от Рупите да не помогнала на Наско, то друга видна наша Касандра сторила това – Вера Кочовска. Плевенската магьосница излекувала спортиста за няколко дни. Освен това тя помогнала и на болната Илияна.

„Страдах от сериозни заболявания. Три дни спах в апартамента на Вера Кочовска и след това бях като нова“ благодарна е до днес на плевенската лечителка журиращата в „Денсинг старс“ гимнастичка.

Макар църквата да отрича всякакви екстрасенси, паралелно с близостта си с гадатели Илияна е силно набожна. Тя вярва, че Свети Илия я закриля и винаги носи в себе си икона с неговото изображение. Освен това в дома си танцьорката и треньорка има параклис, в който се отбива почти ежедневно.