Йонизираната вода лекува


Всичко започва когато се разболява съпругата на ветеринарния лекар и той започва да търси литература за структориране на водата. Попада на публикации от руски учени в научни списания. Успява да разучи схемата на апарат, който йонизира планинската вода и я превръща в лековита.
Преди десетина години съпругата на Нешо Нешев получава три последователни инсулта и ляга на легло. Лекарите не дават големи надежди. Тогава парамедикът се възползва от научната литература и сам успява да направи апаратче за йонизиране на водата. С него започва да произвежда по едно шишенце жива вода, която дава на болната си половинка. След пет шест месеца жената напълно се възстановява за почуда на медиците. Не само се раздвижва, но се оправят зрението и слуха. Нешев разбира, че от водата по-голямо лекарство няма и започва да усъвършенства апарата, за да помогне и на други хора.
Принципът на действие се основава на електролизата, йонизира молекулите на водата, като я превръща във вода с нормално Ph. Тя е смърт за болните клетки и балсам за здравите. Според лечителя само с такава вода могат да се лекуват над 26 болести, между които са: артрит, астма, гуша, гръбначни изкривявания, студени ръце и крака, увеличени лимфни възли. Най-голямата радост на лечителя е, че вече има излекувани от рак, живата вода "измива" тумори и кисти от всички части на тялото.
Единствено условие е едновременно с лечението да се спазва диета: да не се консумира месо, млечни продукти, яйца, захар и газирани напитки. При най-тежките случаи лечителят прилага въздействието на силното си биополе и нетрадиционно китайско лечение - акупресура.
Йонизираната вода, след като попадне в организма започва да чисти натрупаната ненужна плака, вредна пикочна киселина и други токсини.
След няколко месечно приемане на живата вода, намаляват и дори изчезват шиповете по врата и гръбнака. Това лесно се установява с рентгенова снимка.
Ако се възстанови алкално - киселата среда на организма, той сам започва да се възстановява.
Макар и на 75 години троянчанина е здрав и пъргав като коза, но освен че пие по едно шише йонизирана вода всеки ден, спазва и хигиена на спане, става рано и ляга рано.