Милен Цветков за Лора Крумова: За 20 бона на месец ти няма ли да я харесаш бе?!


Както вече видяхме, новият партньор на Лора Крумова в сутрешния блок на Нова тв е Милен Цветков Според осведомени той се е навил да поеме мястото срещу рекордната за медиите заплата от 20 000 лева месечно. Лора отдавна се пробутва на разведения Милен, но досега той навсякъде обясняваше, че би й обърнал внимание само след като "свали двайсетина кила". Оказа се, че магическата цифра е 20, ама за заплата в хиляди.

"Това, разбира се, включва и възнаграждението му за "Часът на Милен Цветков", поясняват от частната електронна медия.

Милен поставил железен ултиматум на босовете си: или 20 бона, или се местя в БНТ! Той имал оферта на ръководството на държавната телевизия да води сутрешния блок на Канал 1.

След неколкодневен размисъл от Нова тв приели условието на Цветков и му отпуснали възнаграждението. Клюката реди, че по този начин той се превръща в най-скъпоплйтения служител на частната електронна медия. За сравнение ще припомним, че Ники Кънчев взима 5000 за "Стани богат", а Венета Райкова - 3 бона за жълтото шоу "Горещо".

Лора обаче е повярвала на чара си защото се хихика като ученичка и явно вярва, че можед а приложи същите хватки като на по-възрастният и женен Коритаров, чиятио кариера съсипа с претенциите си.

Само дето чули Цветков да обяснява пред колеги в барчето на Нова тв "За 20 бона на месец ти няма ли да я харесваш, бе?! нали няма да се женя за нея?!">