Камелия зачева ин витро


Фолкзвездата Камелия най-накрая се е решила да има бебе. 38-годишната певица отдавна мечтае за дете, като е споделяла това свое желание многократно пъти пред журналисти. Всяка година русата сексбомба се заричаше, че час по-скоро ще стане майка, само че коремчето й така не се и закръгляше в желаната форма.

Камелия е на фолкхоризонта от близо 11 години. За това време завистниците и клюкарките са я спрягали с кого ли не, заради скандалния й имидж, но истината е, че въпреки многото й приписвани мимолетни авантюри с бизнесмени, тя остана вярна на приятеля си Цветин и всички слухове се оказаха празни думи без снимков доказателствен материал.

Блондинката нееднократно е обявявала публично желанието си, че иска да е майка, но само кариерата й я възпрепятства. Е, явно звездата от Чипровци вече е убедена в успеха на професията си, след като тя най-накрая е решена да забременее.

Певицата и Цветин правели постоянни опити за зачеване. Скандалната фолкаджийка си правела плановете, че ако сега „хване", то преспокойно ще може да си изкара и лятното турне на „Пайнер" -„Планета Дерби", та чак тогава да излиза в майчинство.

Забременяването обаче се оказало спънка за Камелия и Цветин и то не ставало толкова лесно, колкото влюбените си мислели, че ще бъде. В момента двамата посещават елитна столична клиника по акушер-гинеколигия, където звездата на чалгата се подлага на зачеване по метода ин-витро.

Злите езици отдавна говорят, че Ками и Цветин не са се сетили чак сега да правят деца, а просто досега нещата не са им са се получавали, заради което са прибягнали до изкуственото оплождане. kl