Ана Беатрис Барос с гореща фотосесия за GQ (галерия) През свободното си време бразилката обича да чете книги за изкуство


Топ манекенката Ана Беатрис Барос засне секси фотосесия за новото издания на списания GQ. Бразилката е по-красива от всякога в сесията за броя за месец август, чиято тематика - пустинята е актуално за горещото време през тази част от годината.

Барос има вродената дарба да разтуптява мъжките сърца. Дали гледа в камерата с очите си на лолитка, или извайва поза, която според редактора на Sports Illustrated "би смутила дори пистата "Индианаполис", бразилката просто побърква както мъжете, така и жените.

Ана Беатрис Барос е била топмодел на Guess и последователно е украсявала кориците на куп престижни списания - Glamour, Vogue, Marie Claire, Allure, бразилските Capricho и Audi, а през февруари 2008 г. се появи за седми път в специалното издание за бански на сп. Sports Illustrated.

В момента живее в Ню Йорк, но постоянно пътува. След тежкия ден обича да кара колело или да ходи на плаж. Или да чете книги за изкуство.